Hoteller

4 ​spaophold i Danmark​, hvor du kan koble helt fra

Med et gennemsnit på 170 årlige regnvejrsdage er et ​spaophold i Danmark​ en perfekt getaway, hvis du trænger til at koble helt fra. En romantisk weekend med kæresten, eller en sladdertur med veninderne i boblebadet. ​Spaophold i Danmark​ kan have mange formål, og der er mange at vælge mellem. Vi giver dig her vores bud på nogle af de bedste.


Spaophold med det hele på Comwell Borupgaard – Snekkersten

Beliggende fem minutter fra Helsingør, er Comwell Borupgaard blot et stenkast fra færgeterminalen i Helsingør, og er perfekt for dig, der ankommer med færgen fra Helsingborg. ​Er du en af dem, der har svært ved at bruge en hel dag på at få massage og blive boblet i gennem i en jacuzzi, ligger hotellet tæt på det verdensberømte kunstmuseum, Louisiana, og Kronborg slot. Med faciliteter som tropiske brusere og lysterapi, kan Comwell Borupgaard tilbyde et særdeles luksuriøst spaophold, der ud over de almindelige wellnessfaciliteter også giver dig mulighed for at prøve alternative behandlingsformer.
Snekkersten | Danmark

Comwell Borupgaard, Snekkersten

 

Velfortjent wellness på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort – Sæby

Med restaurantens wellness-menu, udendørs-jacuzzi på taget, massage og skønhedsbehandlinger, kommer du ikke til at mangle forkælelse på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort. Beliggende blot et kvarters kørsel fra Frederikshavn og tæt på vandet, er det et ideelt sted at koble fra – eventuelt i kombination til hyggelige og afstressende udflugtsmål som eksempelvis Bangsbo-området, der fuld af fred og idyl er oplagt for en gåtur, inden ganen skal forkæles i hotellets restaurant.
Sæby | Danmark

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort, Sæby

 

Afslappende spaophold på Comwell Korsør – Korsør

Placeret under en time fra København, vælger mange københavnere Comwell Korsør til et kort afbræk, for at koble helt fra i weekenden. Med hele 4 stjerner på CV’et og faciliteter, der spænder fra aromaterapi til pedicure, går du ikke galt i byen, uanset om du er alene, sammen med kæresten eller afsted med hele familien. Comwell Korsør bryster sig også af at være et hotel for de aktive, og har både tennisbaner og volleyball til dig, der foretrækker at være aktiv på ferien og samtidig blive maks forkælet.
Korsør | Danmark

Comwell Korsør, Korsør

 

Spa og gourmet på Ruths Hotel – Skagen

Vi er af den overbevisning, at et succesfuldt spaophold kræver den ideelle blanding mellem mad, afslapning og total forkælelse i wellnessfaciliteter. Denne kombi finder du på Ruths Hotel i Skagen. Beliggende ved stranden i Gamle Skagen, er du ikke mere end 8 minutters kørsel fra Skagen by og den charmerende havn, samtidig med at du er afskåret tilpas meget til ikke at blive mindet om hverdagens stress og jag.

Den ideelle kombi for et perfekt ​spaophold i Danmark finder du på Ruths Hotel med hele to gourmetrestauranter, wellness med opvarmet pool, dampbad og sauna samt motionsmaskiner, hvis du skal holde kondien ved lige.
Skagen | Danmark

Ruths Hotel, Skagen

Er du blevet lun på idéen om at tage på ​spaophold i Danmark for at koble helt fra eller forkæle dine nærmeste, så kan du læse mere mere om vores spahoteller her.

4 ​spaophold i Danmark​, hvor du kan koble helt fra was last modified: maj 25th, 2018 by Fredrik
Share
Published by
Fredrik

Recent Posts

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region Velkommen til Nordjylland!…

6 måneder ago

Julemarkeder i Skåne

Julemarkeder i Skåne Sydsverige erbjuder ett flertal olika julmarknader att besöka! Om du är på…

12 måneder ago

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minder Årets bedste uge er lige rundt om hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I…

5 år ago

Tropical Islands: Et tropisk ø-paradis og badeland ved Berlin

Det kommer nok som lidt af en overraskelse, og måske tænker du, at der må…

5 år ago

Gode råd og inspiration til den bedste skiferie

Står I og tænker på, hvor familien skal tage hen på skiferie i år? Der…

5 år ago

Tag et weekendophold på julemarked i Skåne

For mange er det at tage på julemarked en fast decembertradition. Med de travle hverdagsmønstre…

5 år ago