Hoteller

4 fantastiske hoteller til en weekend i Malmø

En halv time over Øresund, og du befinder dig ikke blot i Sverige, men i en kulinarisk og stemningsfuld storby ideel til en weekend på hotel i Malmø. Det kan overraske mange, at en by, der er både geografisk, historisk og kulturelt så tæt på Danmark, alligevel adskiller sig med unikke kulinariske, historiske og kulturelle oplevelser. Hvad enten du kommer til
Malmø på en romantisk weekend eller blot for at gå på opdagelse i byens madunivers, sydsvenske slotte eller på byens kunstmuseer, så kan en weekend på hotel i Malmø kun blive en succes.

Best Western Plus Hotel Noble House

Beliggende kun 10 minutters gang fra Malmø Centralstation ligger Best Western Plus Hotel Noble House kun et stenkast fra den smukke Kungsparken og den gamle kirkegård, mens et udvalg af nærliggende restauranter, der spænder sig fra Michelin-stjerner og verdensklasse-steaks til vietnamesisk phó og hippe kaffebarer, efterlader dig med kun ét spørgsmål: Hvor skal vi spise? Med 137 stilfulde værelser, gratis WiFi, TV, minibar, roomservice og en stilfuld hotelbar på sjette sal, er
Best Western Plus Hotel Noble House ikke kun et ideelt valg til en afslappende weekend – det er også et hotel, der sikrer stor værdi for pengene, hvad enten du kommer i forretningsøjemed eller for at drikke cocktails på en romantisk weekend på hotel i Malmø med kæresten.
Beliggenhed: ​Per Weijersgatan 6, 211 34, Malmø
Pris: ​Fra 625 kr (værelse pr. nat)

Best Western Plus Hotel Noble House

The More Hotel

Et stop videre med toget fra Malmø Centralstation og 5 minutters gang fra Trianglen Station, og du er på The More Hotel beliggende i Malmøs gamle chokoladefabrik fra 1888, som blev totalt renoveret i 2004. Med stor respekt for bygningens rige historie, er de 68 rumlige lejligheder restaureret i chokoladefabrikkens minde – f.eks. hotellets øverste etage, som er et gammelt, smukt og charmerende nu fuldt renoveret loftsrum med velbevarede autentiske træbjælker. Beliggende øst for centrum tæt på den charmerende og nyklassicistiske Pildammsparken med et utal af kulinariske restauranter og caféer samt mulighed for cykeludlejning, er The More Hotel det ideelle valg for dig, der søger et hotel i Malmø for afslapning, nærvær og autenticitet, og som har et behov for større og mere rumlige værelser med plads til børn og kæledyr.
Beliggenhed: ​Norra Skolgatan 24, 214 22, Malmø
Pris: ​Fra 618 kr (værelse pr. nat)

The More Hotel

Elite Hotel Savoy

Med en historie der strækker sig tilbage til det 14. århundrede, er Elite Hotel Savoy ikke blot et af de ældste hoteller i Sverige – det har også gjort en dyd ud af at bevare den historiske bevidsthed og sjæl i hotellets look og image, hvilket blandt andet ses i den lyse og alligevel traditionelt indrettede lobby med velbevarede rustikke paneler og interiør. Man skulle tro, at en sådan bevarelse af historie og sjæl naturligvis må kompromittere design og komfort, men Elite Hotel Savoys 109 værelser og suiter er overraskende ikke længere end 200 meter fra Malmø Centralstation på den anden side af kanalen med restauranterne Café le fil du Rasoir og The Bishop’s Arms, minibar, sauna og en hyggelig lounge og terrasse, hvor du med den gratis WiFi-forbindelse kan sende billeder af din gin-tonic eller creme brule til dine nærmeste. Elite Hotel Savoy egner sig særligt godt til et hotelophold med børn, eftersom børn under 12 kan indkvarteres uden beregning, såfremt værelsets eksisterende senge benyttes.
Beliggenhed: ​Norra Vallgatan 62, 201 80, Malmø
Pris: ​Fra 695 kr (værelse pr. nat)

Elite Hotel Savoy

Häckeberga Slott

Trænger du til total ro væk fra byens trafik og en romantisk weekendtur på et 150 år gammelt slot, så er Häckeberga Slott det helt rigtige valg for dig og din kære. Med en historie der strækker sig tilbage til Baron Tönnes Wrangel von Brehmer, som arvede slottet i 1872, en brand i 1960 og en total renovering og modernisering i 1997, er Häckeberga Slott en historisk tidsrejse kun 30 kilometer væk fra det centrale Malmø til Genarp, hvor isolation møder nærvær, traditioner møder nye trends, og hvor privat fiskeri på søen Häckeberga møder total meditativ afslapning og kulinarisk forkælelse.
Beliggenhed: ​Häckeberga Slott, 247 98 Genarp
Pris: ​Fra 1548 kr (værelse pr. nat)

Häckeberga Slott

 

4 fantastiske hoteller til en weekend i Malmø was last modified: juni 21st, 2018 by Fredrik
Share
Published by
Fredrik

Recent Posts

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region Velkommen til Nordjylland!…

6 måneder ago

Julemarkeder i Skåne

Julemarkeder i Skåne Sydsverige erbjuder ett flertal olika julmarknader att besöka! Om du är på…

12 måneder ago

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minder Årets bedste uge er lige rundt om hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I…

5 år ago

Tropical Islands: Et tropisk ø-paradis og badeland ved Berlin

Det kommer nok som lidt af en overraskelse, og måske tænker du, at der må…

5 år ago

Gode råd og inspiration til den bedste skiferie

Står I og tænker på, hvor familien skal tage hen på skiferie i år? Der…

5 år ago

Tag et weekendophold på julemarked i Skåne

For mange er det at tage på julemarked en fast decembertradition. Med de travle hverdagsmønstre…

5 år ago