Tips

6 ​forlystelsesparker i Jylland​ for store og små

Er du vild med forlystelsesparker? Vi giver dig vores bud på de 6 bedste ​forlystelsesparker i Jylland​ med alt fra jernalderlandsbyer til rutschebaner.


Legoland

Hele verden kender Lego, og hele verden er vild med det. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at Legoland i Billund er et populært udflugtsmål for børnefamilier på weekendtur omkring Billund, på vej på ferie fra Billund Lufthavn, eller for dem, der kommer langvejs fra for at gå på opdagelse i de mere end 50 forlystelser, der spænder fra minibyer til loops, piratland og vandrutschebaner bygget af intet mindre end 60 millioner legoklodser.
Pris: 359 DKK (barn) | 379 DKK (voksen) | 917-1335 DKK (familiebillet)

Nyhavn i Miniland, Legoland

Djurs Sommerland

Med mere end 60 forlystelser, Danmarks længste rutschebane og eneste double launch coaster samt temaanlagte legelande, der byder på alt fra bondegårdsland til Mexicoland, er Djurs Sommerland en af de fedeste ​forlystelsesparker i Jylland​, der sikrer topunderholdende aktiviteter for hele familien og er ideel i kombination med et hotelophold i eller omkring Aarhus blot tre kvarters kørsel fra parken.
Pris: Gratis (0-2 år) | 260-280 DKK (>65 år) | 225-245 DKK (<65 år)

Djurs Sommerland

WOW-Park

De fleste forbinder forlystelsesparker med højhastighedsrutschebaner i imponerende højder, vandland og tombolaer. Men WOW-Park i Skjern byder besøgende på en af de mere anderledes ​forlystelsesparker i Jylland​, hvor naturen er i højsædet, og hvor det fire hektar store parkareal byder på alt fra hængebroer og huler langt oppe i trækronerne til underjordiske tunneller, bålpladser, dyr og gårdbutikker, hvad enten du vil glæde børnene eller blot har et legebarn gemt i dig.
Pris: 95 DKK (>4 år) | 140 DKK (<5 år) | 95 DKK (<65 år)

WOW-Park

Fårup Sommerland

Beliggende blot en halv time fra Aalborg og en time fra Frederikshavn​, ​er Fårup Sommerland en af de mange fantastiske ​forlystelsesparker i Jylland​, der er let at komme til, hvis du bor på hotel i det nordjyske. ​Med forlystelser der spænder mellem et naturskønt badeland og en rutschebane med en acceleration fra 0-80 km/t på blot 2 sekunder, er det ikke mærkeligt, at Fårup Sommerland er et populært udflugtsmål for børnefamilier, som søger en perfekt balance mellem en topmoderne forlystelsespark og skøn natur med masser af forskellige aktiviteter. Mis ikke Orkanen, der er den eneste rutschebane i Nordeuropa, der kører både over og under vandet!
Pris: 240-275 DKK | 190-210 (<65 år)

Regnskoven, Fårup Sommerland

Hjemsted Oldtidspark

Hjemsted Oldtidspark ligger ved Nationalpark Vadehavet, og er et jernaldermuseum, der giver dig som besøgende mulighed for at opleve en sand oldtidsby, prøve kræfter med at skyde bue og pil, sejle i stammebåde, grave i den arkæologiske sandkasse, lege på den skønne naturlegeplads, male egne skjolde og snitte i træ. At tage hele familien med på Hjemsted Oldtidspark er altså ikke kun lærerigt og billigere end øvrige forlystelsesparker – det er også en mulighed for at komme tættere på hinanden som familie og et spadestik dybere ned i historien.
Pris: 45-55 DKK (>13 år) | 65-95 DKK (<13 år)

Hjemsted Oldtidspark, Nationalpark Vadehavet

Ree Park Safari

Er du til zoologiske haver og forlystelsesparker, vil du elske Ree Park Safari beliggende i det naturskønne områder omkring Mols Bjerge, Stubbe Sø og Ebeltoft under en times kørsel fra Aarhus. Hvad enten du er på forlænget weekend på hotel i Aarhus​ ​eller rejser rundt i det jyske sommervejr med børnene på bagsædet, går du ikke galt i byen med et besøg hos Ree Park Safari. Med et fokus på truede dyrearter og dyrevelfærd, bringer Ree Park Safari dig tættere på dyrenes naturlige habitat, hvad enten du deltager i daglige fodringer, natpatrulje eller besøger parken med et ophold på Ree Parks sommerskole.
Pris: 90-100 DKK (>11 år) | 170-185 DKK (<11 år) | 150-165 DKK (<65 år)

Ree Park Safari


Der findes utallige fantastiske ​forlystelsesparker i Jylland​, og med alt fra vandland og rutschebaner til safari og jernalderlandsbyer, er der noget for enhver smag, hvad enten du kommer alene eller med en stor børnefamilie. Alt du skal tænke på er, om du foretrækker hurtige rutschebaner, vandland eller naturlegepladser, for det hele findes i Jylland. Tjek vores store udvalg af hoteller i Midtjylland og vores hoteller i nordjylland.

6 ​forlystelsesparker i Jylland​ for store og små was last modified: maj 14th, 2018 by Fredrik
Share
Published by
Fredrik

Recent Posts

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region Velkommen til Nordjylland!…

6 måneder ago

Julemarkeder i Skåne

Julemarkeder i Skåne Sydsverige erbjuder ett flertal olika julmarknader att besöka! Om du är på…

12 måneder ago

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minder Årets bedste uge er lige rundt om hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I…

5 år ago

Tropical Islands: Et tropisk ø-paradis og badeland ved Berlin

Det kommer nok som lidt af en overraskelse, og måske tænker du, at der må…

5 år ago

Gode råd og inspiration til den bedste skiferie

Står I og tænker på, hvor familien skal tage hen på skiferie i år? Der…

5 år ago

Tag et weekendophold på julemarked i Skåne

For mange er det at tage på julemarked en fast decembertradition. Med de travle hverdagsmønstre…

5 år ago