Categories: Hotelspecials.dk

VANN giver glæde for krop og sjæl

VANN er en spa facilitet, der er smukt beliggende i et naturreservat på Gullmarsfjorden i Bohuslän. Det er et sted, hvor du kan finde fred for både krop og sjæl. Anlægget er også designet af en af ​​Sveriges mest berømte arkitekt; Gert Wingårdh. Her kan du virkelig nyde livet.

Hotel udstråler kvalitet
Som gæst på hotellet du ophold på værelset hele inspirerer sans for design og høj kvalitet. De er smukt indrettede i skandinavisk stil, hvor du får en god nats søvn i komfortable Carpe Diem senge. Hotellet er en del af naturreservatet ved Gullmarsfjorden der giver mulighed for at udforske den unikke marine liv. Et tip er at benytte lejligheden til at udforske naturreservatet, et meget smukt sted.

Spa, der giver ro for krop og sjæl
Ud over en smuk hotellets vandt en spa. Der er en bred vifte af begge behandlinger og afslapning. Den banebrydende elektricitet til hele 1000 kvm hvilket naturligvis giver plads kunne tilbyde den mest i spa. Her er vandet er det vigtigste element, og her kan du nyde i en af ​​puljer med udsigt Gullmarsfjorden. Der er muligheder for at nyde poolen enten inde eller ude – prøv de udendørs pools! Det er en utrolig behagelig følelse af at bo i opvarmet vand, når det er køligt udenfor. Ud over at være i stand til at nyde puljer og varme kilder, er der naturligvis også en sauna landskab. Resortet tilbyder tre forskellige typer af saunaer og der er også en sauna beliggende ved Gullmarsfjorden.

Træning
For dem, der ønsker at flytte tilbudt de fleste aktiviteter og et træningscenter. Det tilbyder klasser såsom yoga, pilates, balance og endda en spike mat klasse. Vil du hellere træne på egen hånd er et motionscenter til rådighed, eller hvorfor ikke gå ud i naturen og bruge en fin løbesti. I løbet af sommeren afholdes måneder flere klasser udendørs.

Mad med havet i midten
På WON er også en meget populær restaurant. Her er seafood center, som omfatter frisk fisk og skaldyr fra Bohuslän er blandt de mest værdsatte på menuen. For at komme til at spise frisk fisk, østers, hummer, rejer og andre delikatesser fra havet whets appetitten sidder i lang tid. Naturligvis også serverer glimrende kødretter, hvor kødet og primörerna fra inde i landet. Vann restaurant fokuserer på arbejdet med lokalt dyrkede produkter.
En holistisk oplevelse
Uanset om du er der for at gå til spa, spise godt eller sove godt, så WON giver dig en oplevelse at huske for evigt. Nærheden til naturen og havet gør følelsen af ​​spa får lidt ekstra forstærket, og efter et ophold på WON, kan vi love, at både krop og sind har samlet kraft og energi til det kommende efterår og vinter.

VANN giver glæde for krop og sjæl was last modified: marts 30th, 2017 by redaktionen
Share
Published by
redaktionen

Recent Posts

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region Velkommen til Nordjylland!…

6 måneder ago

Julemarkeder i Skåne

Julemarkeder i Skåne Sydsverige erbjuder ett flertal olika julmarknader att besöka! Om du är på…

12 måneder ago

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minder Årets bedste uge er lige rundt om hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I…

5 år ago

Tropical Islands: Et tropisk ø-paradis og badeland ved Berlin

Det kommer nok som lidt af en overraskelse, og måske tænker du, at der må…

5 år ago

Gode råd og inspiration til den bedste skiferie

Står I og tænker på, hvor familien skal tage hen på skiferie i år? Der…

5 år ago

Tag et weekendophold på julemarked i Skåne

For mange er det at tage på julemarked en fast decembertradition. Med de travle hverdagsmønstre…

5 år ago