Categories: HotellerTips

Børnevenlige hoteller med oplevelser for hele familien: Se vores tips

Det er sommer, og I kigger derfor måske på, hvor I kan tage hen på ferie med små børn. På HotelSpecials ved vi, hvor svært det kan være at overskue udvalget, og vi har derfor sorteret alle vores hoteller efter børnevenlighed, så I specifikt kan søge på hoteller, der er særligt børnevenlige.

Vi bringer her nogle børnevenlige hoteller i Danmark og Sverige til inspiration for jeres næste weekend eller sommerferietur.

 

Familieoplevelser på toppen af Danmark

Skagen er mange danskeres favoritdestination, når der skal holdes ferie i Danmark, og med Skagens gode blanding af aktiviteter for hele familien, friske madkultur og gode hoteller, er det et essentielt sted at tage hen, når I vil holde ferie med børn.

Smukke Skagen

 

Color Hotel i Skagen – Skagens eneste 4-stjernede hotel med en fænomenal børnevenlighed

Skagen er naturby, familieby og madby samlet i et

Et ophold i Skagen er noget, enhver familie skal prøve. I særdeleshed vil vi anbefale Color Hotel for den ultimative forkælelse, hyggelige stemning og den børnevenlighed, man mærker som gæst netop her. I særdeleshed har Color Hotel såkaldte familieværelser, hvor op til to børn kan indlogeres gratis på værelse med deres forældre. Her går aldersgrænsen for børn helt op til 17 år.

Familieværelse på Color Hotel

Ud over at være særdeles familievenligt, så er Color Hotel Skagens eneste 4-stjernede hotel og ligger midt i mellem Skagen By og det smukke Gl. Skagen. Hotellet har desuden en fantastisk opvarmet pool, som børnene med garanti vil elske. Om sommeren er poolen åben helt til kl. otte om aftenen, og der er derfor rig mulighed for at nyde de varme sommeraftener omkring poolen og hotellets andre hyggelige faciliteter – heriblandt de finske saunaer.

Finske saunaer på Color Hotel

Color Hotel har også et fantastisk aktivitetsrum med alt fra minigolf til dart og billard, og udenfor kan I udfordre hinanden i beachvolley.

Skagen er et fantastisk feriemål for hele familien, og med Skagen Midtby på østkysten og smukke strande på vestkysten af den nordlige tange, så ligger Color Hotel lige midt i det hele, hvilket gør det ideelt, når I vil kombinere byliv, hav og seværdigheder.

 

Er I fugleelskere? Det vil I være, efter I har besøgt Skagen Grå Fyr

Skagen Grå Fyr – en interaktiv naturoplevelse ud over det sædvanlige

Det populære fugleoplevelsescenter bedre kendt som Skagen Grå Fyr er kommet på verdenskortet. Her kan gæster tage på en virtuel rejse på udkig efter de mange fuglearter, der befinder sig netop i området omkring Skagen. Udsigten fra toppen af fyret er en liga i sig selv, og børnene vil elske de mange aktiviteter, der foregår netop her.

Skagen Grå Fyr – en sand fugleoplevelse

 

Kom på toppen af Danmark – oplev Grenen

Et ben i Skagerak og et i Kattegat – fedt, ikke?

Vi har alle en række ting, som vi bare skal opleve en eller anden dag. Grenen er en af vores topfavoritter. Stedet hvor Skagerak og Kattegat mødes kendes som Danmarks nordligste punkt, og det vil med garanti være en vinder for børnene at kunne stå med et ben i hvert hav – og i øvrigt en alletiders mulighed for at lære lidt geografi.

Se mange flere af vores børnevenlige hoteller i Danmark på vores hjemmeside, og find det, der passer perfekt til jer.

 

Familieferie i Sydsverige med masser af natur og frisk luft

I det smukke østlige Skåne ligger byen Kivik, der ligger blot 20 kilometers kørsel fra Sveriges største fiskerihavn og hyggelige fiskerby, Simrishamn. Kivik ligger i det smukke Østerlen, der er kendt for eventyrlige klitter, romantiske vandreruter og verdensklasse badestrande.

 

Elisetorps Bed and Breakfast – ægte svensk idyl med verdensklasse naturoplevelser

Et ophold på Elisetorps Bed and Breakfast er en af de hoteloplevelser, hvor I kan komme helt tæt på hinanden som familie og få ro fra hverdagens ræs. Dette fantastiske Bed & Breakfast er en fænomenal mulighed for at føle sig helt hjemme og mærke den svenske natur helt tæt på.

Elisetorps Bed and Breakfast er særligt familievenligt for familier med små børn. Her kan børn op til 6 år nemlig indlogeres gratis på værelse med deres forældre.

Den hyggelige gårdhave på Elisetorps Bed and Breakfast

Elisetorps Bed and Breakfast ligger i den vestlige udkant af Stenshuvud Nationalpark. Her finder I flotte træer og et rigt dyreliv – heriblandt elge, måre og nattergale, der kan høres om sommeren. På nationalparkens modsatte side kun 15 minutter fra hotellet ligger den smukkeste strand på Stenshuvud Nationalparks østlige side.

Dermed kommer I ikke tættere på Østerlens allersmukkeste natur, de flotte strande og den svenske idyl, som svenskerne er så berømte for.

Stenshuvud National Park 2 minutter fra Elisetorp

Et ophold på Elisetorps Bed and Breakfast kan altså både være en måde at komme væk fra hverdagens stress og jag, teknologi og skærmtid. Men har I brug for at holde kontakten med venner og familie, så er der selvfølgelig gratis WiFi.

 

Hvad er det med Kiviks æbler?

Man siger, at man ikke rigtigt har smagt æbler, før man har smagt æblerne fra Kivik. Og det giver god mening. Kivik er det største frugtdistrikt i det nordlige Europa, og besøgende kan smage æbler fra de mange lokale æblemosterier og følge arbejdsprocessen. Blandt de mest populære æblemosterier i Kivik findes blandt andre Kiviks Musteri og Rörumsro.

Kivik har Nordeuropas største frugtdistrikt

 

 

Bytur med børn i Gøteborg

Gøteborg er en attraktiv feriedestination, når man rejser fra Danmark. Toget kører fra Københavns Hovedbanegård og tager jer til Gøteborg på ca. 3 timer. Gøteborgs popularitet er i den grad steget i seneste par år, og byen har alt det, som en storby skal have – kombinationen mellem byliv, kultur, historie og masser af spændende oplevelser.

Gøteborg

 

Ophold på Hotell Liseberg Heden – et dedikeret familiehotel med egen forlystelsespark

Hotell Liseberg Heden ligger centralt i Gøteborg og er perfekt til en bytur med hele familien. Hotellet er bygget op omkring tre smukke gårdhaver, og trods den centrale beliggenhed, så har hotellet en unik hygge over sig. Vi anbefaler hotellet specifikt for børnefamilier, da hotellet i mange år har været anerkendt som særligt familievenligt.

Med et ophold på hotellets familieværelse kan børn op til 4 år indlogeres gratis på værelse med deres forældre, og for 5-12 årige opkræves et beskedent ekstragebyr på ca. 72,- pr. barn*.

Familieværelse på Liseberg Heden

Efter en begivenhedsrig dag i Gøteborg med masser af oplevelser er der masser af muligheder for, at børnene kan koble fra på hotellet. Her er der nemlig både legerum og spillelokale, hvor de små kan hygge sig.

Legerum på Liseberg Heden

*Der tages forbehold for ændringer i priserne nævnt for pris pr. barn mellem 5-12 år. De korrekte priser fremgår altid af vores hjemmeside. 

 

Er I til forlystelser og sus i maven? Oplev Lisberg Forlystelsespark

Med over 3 millioner besøgende om året er Liseberg Nordens største forlystelsespark. Parken åbnede i 1923 og er åben for gæster fra tidligt forår til sensommeren. Her kan I prøve verdensberømte forlystelser som Cyklonen og Screamin’ Swing. En såkaldt All In One-billet koster 475 svenske kroner, og I kan være sikre på, at børnene vil være lykkelige.

Forlystelsesparken Liseberg

 

Det er sommer, og sommeren er feriernes tid. Vi håber, I er blevet inspirerede til en ferie med de små. Hos HotelSpecials elsker vi at inspirere, og det her var blot nogle af vores forslag. Tjek mange flere børnevenlige hoteller i Sverige eller Danmark ud til sommeren på HotelSpecials.dk. Hvem inviterer du med?

PS: Du kan læse meget mere om HotelSpecials’ historie og høre mere om, hvad vi har opnået på de 15 år, siden vi startede, og hvorfor vi mener, vi er de bedste til at give dig den bedste ferie nogensinde.

Børnevenlige hoteller med oplevelser for hele familien: Se vores tips was last modified: juni 27th, 2018 by Fredrik
Share
Published by
Fredrik

Recent Posts

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region Velkommen til Nordjylland!…

6 måneder ago

Julemarkeder i Skåne

Julemarkeder i Skåne Sydsverige erbjuder ett flertal olika julmarknader att besöka! Om du är på…

12 måneder ago

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minder Årets bedste uge er lige rundt om hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I…

5 år ago

Tropical Islands: Et tropisk ø-paradis og badeland ved Berlin

Det kommer nok som lidt af en overraskelse, og måske tænker du, at der må…

5 år ago

Gode råd og inspiration til den bedste skiferie

Står I og tænker på, hvor familien skal tage hen på skiferie i år? Der…

5 år ago

Tag et weekendophold på julemarked i Skåne

For mange er det at tage på julemarked en fast decembertradition. Med de travle hverdagsmønstre…

5 år ago