Tips

5 hoteller i København centrum med egen parkering

Mange tager bilen med på weekend i København, men det kan være svært at finde billig parkering i centrum. Endnu sværere kan det være at overskue parkeringszoner og takster. Med byens stigende popularitet flytter parkeringszonerne længere og længere ud af byen, og parkeringspladserne omkring centrum er både begrænsede og dyre.

Vi bringer derfor her vores bud på 5 gode hoteller i København centrum med egen parkering, så I kan koncentrere jer mere om at holde ferie end om at sætte p-skiven.

 

ProfilHotels Copenhagen Plaza » Bernstorffsgade 4

Penge at spare på 24 timers parkering med hotellets egen parkeringsservice

Dette fantastiske hotel ligger lige i hjertet af København, 50 meter fra Hovedbanegården og 400 meter fra Rådhuspladsen. Beliggende i Rød Zone er offentlig parkering i området en omkostelig affære. Copenhagen Plaza tilbyder parkeringsservice til hotellets gæster. Hotellet tager 295,- for 24 timers parkering, og der er derfor mange penge at spare på den officielle parkeringstakst i området, der koster 36,- pr. time om dagen, 13,- om aftenen og 5,- om natten.

Ud over penge at spare ved at benytte Copenhagen Plazas egen parkeringsservice sparer I også på bekymringerne med at skulle sætte p-skiven og holde øje med tiden.

Bemærk, at denne parkeringsservice kun kan benyttes af biler, der er maksimalt 2,10m i højden.

ProfilHotels Copenhagen Plaza

 

Hotel Copenhagen » Egilsgade 33

Fri parkering i gården så længe der er plads – eller billigere offentlig parkering kun 20 minutter fra Rådhuspladsen

Hotel Copenhagen ligger under 10 minutters gang fra smukke Langebro og under 20 minutters gang fra Rådhuspladsen. Hotellet tilbyder gratis parkering for gæster i hotellets gård, så længe der er plads. Skulle der ikke være plads her, kan I stadig parkere omkring hotellet for kun 19,- pr. time om dagen, 13,- om aftenen og 5,- om natten, hvilket er halv pris sammenlignet med dagsprisen i Rød Zone i centrum.

Med under 900 meter til Islands Brygge Metrostation er hotellet et godt valg for jer, der vil undgå at køre i Indre By. Med bilen sikkert parkeret kan I koncentrere jer om at nyde København og byens gode offentlige transport, der er inden for kort gåafstand fra hotellet.

Hotel Copenhagen set fra vejen

 

Scandic Copenhagen » Vester Søgade 6

Sikker parkeringskælder drevet af Q Park lige ved Sankt Jørgens Sø og tæt på Rådhuspladsen

Scandic Copenhagen ligger lige ud til den smukke Sankt Jørgens Sø, et stenkast fra Palads, Rådhuspladsen og Ørstedsparken. Hotellet samarbejder med Q-Park, der driver parkeringskælderen på Nyropsgade 42. Parkeringskælderen ligger kun 3 minutter fra hotellets hovedindgang. Med en parkeringspris pr. døgn på 210,- er der mange penge at spare i sammenligning med de øvrige priser i Grøn Zone. Zonen koster normalt 19,- pr. time om dagen, 13,- om aftenen og 5,- om natten.

Hotellet ligger klos op ad Vesterport Station og er et centralt knudepunkt med masser af transportmuligheder, seværdigheder og aktiviteter inden for kort gåafstand.

Scandic Copenhagen

 

ProfilHotels Richmond Hotel » Vester Farimagsgade 33

Speciel pris ved parkering i Apcoa’s parkeringsgarage bag hotellet – beliggende ved Vesterport Station og 10 min. fra Strøget

Beliggende lige ved Ørstedsparken, Vesterport Station og under 10 minutters gang fra Strøget bliver det ikke meget mere centralt end Richmond Hotel. Hotellet ligger i Grøn Zone med offentlige parkeringstakster på 19,- pr. time om dagen, 13,- om aftenen og 5,- om natten. Som alternativ tilbyder Richmond Hotel parkering ved Apcoa’s parkeringsgarage lige bagved hotellet. En døgnbillet koster 235,-, og der er derfor mange penge at spare på den offentlige parkeringstakst ude på gaden.

ProfilHotels Richmond Hotel

 

Tivoli Hotel » Arni Magnussons Gade 2

Et af de billigste hotelparkeringstilbud i centrum af København – tæt på Fisketorvet og Københavns Hovedbanegård

Mest kendte for deres skybar med verdensklasse sushi og cocktails med udsigt over hele byen er Tivoli Hotel et populært hotel centralt beliggende lige i hjertet af København. Med en parkeringsbeliggenhed i Grøn Zone tilbyder hotellet deres gæster et af de billigste parkeringstilbud med en pris på kun 150,- pr. døgn. Tivoli Hotel ligger lige ved Dybbølsbro og Fisketorvet, og med en gåtur langs Ingerslevsgade er I ved Københavns Hovedbanegård på kun 10 minutter.

Tivoli Hotel

Ovenstående hoteller er nøje udvalgt til dette indlæg og er ikke sponsoreret af hotellerne selv.

 

Hos HotelSpecials ved vi, at beliggenhed betyder noget, og vi ved, det kan være svært at overskue parkeringsmulighederne i centrum af København. Der er masser af muligheder for at spare penge på parkering i centrum af byen ved at benytte hotellernes egne parkeringsfaciliteter og deres gode tilbud.

Hvilket hotel vælger I til jeres næste københavnertur, hvor I har bilen med? Se mange flere hoteller i centrum af København her. God tur!

PS: Du kan læse meget mere om HotelSpecials’ historie og høre mere om, hvad vi har opnået på de 15 år, siden vi startede, og hvorfor vi mener, vi er de bedste til at give dig den bedste ferie nogensinde.

5 hoteller i København centrum med egen parkering was last modified: juli 25th, 2018 by Fredrik
Share
Published by
Fredrik

Recent Posts

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region

Oplev de skjulte perler i Nordjylland: På opdagelse i Jyllands fortryllende region Velkommen til Nordjylland!…

6 måneder ago

Julemarkeder i Skåne

Julemarkeder i Skåne Sydsverige erbjuder ett flertal olika julmarknader att besöka! Om du är på…

12 måneder ago

HotelWeek 2019

Nye steder, nye minder Årets bedste uge er lige rundt om hjørnet: HotelSpecials HotelWeek! I…

5 år ago

Tropical Islands: Et tropisk ø-paradis og badeland ved Berlin

Det kommer nok som lidt af en overraskelse, og måske tænker du, at der må…

5 år ago

Gode råd og inspiration til den bedste skiferie

Står I og tænker på, hvor familien skal tage hen på skiferie i år? Der…

5 år ago

Tag et weekendophold på julemarked i Skåne

For mange er det at tage på julemarked en fast decembertradition. Med de travle hverdagsmønstre…

5 år ago